طرز تهیه شیرینی بژی

شیرینی بژی یک شیرینی محلی بسیار خوشمزه مربوط به کرمانشاه می باشد که با روغن معروف و خوش عطر کرمانشاهی و رازیانه تهیه می گردد.

شیرینی بژی

مواد لازم :

شیر

1 پيمانه

روغن حيواني

يک سوم پيمانه

رازيانه یا زیره

2 قاشق غذا خوري

شکر

نصف پيمانه

آرد (آرد مخصوص نان سنگک)

4 پيمانه

پکينگ پودر

1 قاشق مربا خوري

زعفران دم کرده

1 قاشق غذا خوري

روغن

برای سرخ کردن

طرز تهیه :

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>