شیرینی بژی یک شیرینی محلی بسیار خوشمزه مربوط به کرمانشاه می باشد که با روغن معروف و خوش عطر کرمانشاهی و رازیانه تهیه می گردد.
مواد لازم :
شیر
1 پيمانه
روغن حيواني
يک سوم پيمانه
رازيانه یا زیره
2 قاشق غذا خوري
شکر
نصف پيمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک)
4 پيمانه
پکينگ پودر
1 قاشق مربا خوري
زعفران دم کرده
1 قاشق غذا خوري
روغن
برای سرخ کردن
طرز تهیه :
ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.