طرز تهیه کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه در واقع تشکیل شده از چندین لایه کیک شکلاتی که بین هر لایه ترکیبی از خامه زده شده و گیلاس وجود دارد. در آخر هم این کیک با خامه زده شده، گیلاس و پودر شکلات تزئین می شود و ظاهری خوشمزه و جذاب پیدا می کند.

کیک جنگل سیاه

مواد لازم کیک اسفنجی برای پایه کیک
تخم مرغ دو عدد
شکر 60 گرم
آرد 60 گرم
کره یک قاشق غذاخوری
وانیل چند قطرهکیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک اسفنجی برای پایه کیک

  1. تخم مرغ را به همراه شکربحدی با تخم مرغ همزنی بهم می زنیم که تقریباً سفید و سفت شود. برای امتحان از سفت شدن آن با تخم مرغ هم زنی سعی کنید حرفی را با چکیدن مایه بر روی آن بنویسید اگر این حرف مدتی شکل خود را توانست حفظ کند تخم مرغ خوب پف کرده و سفت شده است.
  2. کره را داخل مکروویو به مدت 30 ثانیه قرار می دهیم تا کره آب شود. یا در صورت نبود مکروویو ظرف محتوی کره را در داخل آبجوش قرار می دهیم.
  3. آرد را از الک گذرانده به این مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. وقتی ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شد، کرهٔ آب شده را به مایه اضافه می کنیم.
  4. مواد مخلوط شده را در داخل قالبی 21 سانتیمتری گرد که با کاغذ روغنی چرب شده پوشیده شده، می ریزیم.
  5. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه به مدت 13 دقیقه می پزیم. پس از پخت روی پنجره فر آن را گذاشته تا بخار آن برود و سپس از عرض وسط آن را نصف می کنیم.
  6. کیک را از عرض به دو نیم می کنیم. بنا به دستور تنها نصف کیک برای پایه استفاده می شود و نصف دیگر باقی مانده و در این کیک بکار برده نمی شود

مواد لازم برای کیک کاکائویی تخته ای

زردهٔ تخم مرغ سه عدد
شکر 50 گرم
سفیدهٔ تخم مرغ سه عدد
شکر 25 گرم
آرد 40 گرم
کاکائوی پررنگ 20 گرم
کره 20 گرم
آب و شکر (شربت بعد از پختن) دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک کاکائویی تخته ای

  1. زرده و شکر را می زنیم تا سفید شود.
  2. هنگامی که سفیده کف کرد، شکر را در چند نوبت افزوده، می زنیم تا سفید شود.
  3. زرده و سفیده را مخلوط می کنیم.
  4. آرد کاکائو را از الک رد کرده اضافه می کنیم.
  5. کرهٔ آب کرده را بر روی کفکیر ریخته تا با مواد مخلوط شود. بعد از اینکه مخلوط یکنواختی به دست آمد آن را در سینی فر ریخته تا 10 تا 15 دقیقه بپزد.
  6. پس از سرد شدن کیک اطراف آن که نامنظم است را می بریم تا چهار گوشی به طول و عرض 25 سانتیمتری باقی بماند. آن را به صورت نواری به هشت قسمت می بریم. بر روی آن با برس شربت می کشیم. سپس روی نوارها خامهٔ شیرین زده شده را مالیده و با فاصلهٔ دو یا سه سانت گیلاس ها را قرار می دهیم.
  7. نوارها را به شکل کلاف کردن یکی بعد از دیگری بر روی کیک اسفنجی پایه بطوری که پایان یک نوار شروع نوار بعدی باشد می پیچیم وقتی نوارها تمام شدند، اضافه های کیک اسفنجی را می بریم. دقت کنید که لایه ها به خوبی به یکدیگر بچسبند و از هم باز نشوند. (در دستور اصلی تنها نصف کیک گرد بکار رفته است ولی می توان نصف دیگر کیک گرد اسفنجی را هم در روی کیک قرار داد.) کناره ها و روی کیک را با خامه و شکلات و گیلاس تزئین می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک جنگل سیاه را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>