طرز تهیه قرابیه براونی

قرابیه براونی از آن دسته شیرینی هایی است که حتما ارزش یکبار امتحان کردن را دارد قرابیه براونی در واقع یکی از شیرینی های اصیل تبریز می باشد.

قرابیه براونی

دستور پخت قرابیه براونی

ابتدا برای تهیه مواد داخل قرابیه، سیب های مورد نیاز را پوست کنده و رنده کنید.

روی آن شکر اضافه کرده و تا زمانیکه سیب ها آب انداخته و آب سیب کشیده شود بپزید.

وقتی آب سیب ها گرفته شد روی آن دارچین و مغز گردو اضافه کرده هم بزنید.

مواد سیبی حاضر شده را از روی اجاق برداشته کنار بذارید سرد شود.

مواد لازم برای تهییه قرابیه برانی

کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم

روغن مایع ۱ استکان (۱۱۰ میلی لیتر , ۸۰ گرم)

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۱ استکان (۷۰ گرم)

ماست ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم)

وانیل شکری ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

بکینگ پودر ۱ پاکت (۱۰ گرم و یا ۲٫۵ قاشق چای خوری)

آرد ۴ لیوان (سایز لیوان مورد استفاده: ۲۰۰ میلی لیتر) مقدار آرد میتواند متغیر باشد با دقت بریزید.

مواد میانی برای طرز تهییه قرابیه براونی

۲ عدد سیب

شکر ۱ استکان (۷۰ گرم)

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

مغز گردوی خرد شده

مواد لازم برای تهیه شربت

۱٫۵ لیوان آب

۱ لیوان شکر

ارسال نظر