طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی یکی از پرطرفدار ترین شیرینی های میون ما ایرونی هاست. اینکه اسم این شیرینی ناپلئونی هست بیشتر از اینکه بدونیم وافعاً اختراع ناپلئون بوده یا نه به ما یادآوری میکنه که درست کردن خمیر این شیرینی که به نام خمیر هزار لا یا میل فوی معروف هست وافعاً انگیزه ناپلئونی می خواد و بعد خوردنش البته امروز بدون اینکه توان و انگیزه ناپلئونی داشته باشیم قراره با هم این شیرینی خوشمزه رو درست کنیم به شرط اینکه حتماً قبلش یک بسته خمیر آماده هزارلا آماده کرده باشیم پس در ادامه با ما همراه باشین.

شیرینی ناپلئونی

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
خمیر هزارلا یا میل فوی آماده ۱ بسته
خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه
خلال یا پودر بسته برای تزئین به میزان لازم
پدر قند مقداری برای تزئین

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی
حتماً خیلی از شما عزیزان می دونین که خمیر هزار لا یا میل فوی به خمیر هایی اطلاق میشه که خمیر اون با استفاده از میزان قابل توجهی کره تهیه میشه و عمل آوری خاص خودش رو داره که عبارت از چندین استراحت و ورز دادن مخصوص هست، همین مراحل تهیه به خصوص باعث میشه تا این خمیر در زمان پخت چند برابر میزان اولیه اش بشه و بسیار ترد و پوک بشه.

ان شاءالله در آینده نزدیک طرز تهیه این خمیر رو با هم تجربه خواهیم کرد و اما، قبلا از اینکه تهیه شیرینی رو شروع کنیم، فر رو روشن می کنیم و روی درجه ۱۸۰ سانتگیراد تنظیم میکنیم. خمیر هزار لا در اغلب سوپر ماکت های بزرگ و فروشگاه های صنایع غذایی با برند های مختلف قابل دسترسی هست. بعد از اینکه خمیر رو باز کردیم بدون اینکه لایه کاغذی زیر خمیر رو جدا کنیم به همون صورت روی سینی فر بازش می کنیم. بعد به وسیله چاقو اون رو به تکه هایی با ابعاد مساوی تقسیم می کنیم. من ابعاد رو ۴×۵ سانتی متر در نظر گرفتم.

حالا سینی رو داخل فر قرار میدیم و ۱۵-۲۰ دقیقه که بستگی به نوع فر شما داره، زمان میدیم تا خمیر ها بپزن و حجمشون دو تا سه برابر بشه.

شیرینی ناپلئونی

بعد از اینکه خمیر حسابی حجم گرفت، سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشن. همونطوری که همگی امتحان کردیم، نان های مابین این شیرینی بسیار ترد و شکننده هستن و همین عامل هم باعث میشه میل کردن این شیرینی کمی سخت بشه. ما برای لایه های میانی این شیرینی به مقداری پودر نان همین نان هزارلا نیاز داریم پس، از قسمت هایی که کوچکتر و یا نامتقارن هستن استفاده می کنیم و با کمک دست اون ها رو کاملاً پودر می کنیم.

سپس خامه ای رو از قبل آمده کردیم و قبلاً در مورد فرم دادنش حسابی توضیح داده بودم رو داخل قیف می ریزیم. اگر قیف هم در دسترس نداشتین هیچ موردی نداره و به راحتی می تونیم کار رو ادمه بدیم.

حالا یک تکه از نان ها رو روی تخته کار قرار میدیم و با کمک قیفی که بدون ماسوره هست و فقط نوک قیف رو با قیچی بریدیم و یا حتی با کمک یک چاقو مقداری از خامه رو بر میداریم و یک لایه و کاملاً به خامه آغشته میکنیم. سپس کمی از پودر نان هزارلا رو روی لایه خامه ای می پاشیم.

و بعد یک لایه دیگه از نان رو روی لایه زیرین قرار میدیم و با فشار کم دست، اون رو روی جای جودش ثابت نگه میداریم و مجدداً مرحله قبل رو تکرار میکنیم.

میتونید تا چند لایه اینکارو تکرار کنین البته خوردنش کمی مشکل میشه و هرچقدر لایه ها کمتر باشه بهتره.

1 نظر برای "طرز تهیه شیرینی ناپلئونی" ارسال شده است.

پاسخ
نیوشا

کیفیت این شیرینی چطوره ؟ کسی تا حالا این دستور العمل رو اجرا کرده ؟

پاسخ لینک نظر

ارسال نظر