طرز تهیه دسر موس زعفرانی

یکی از بی نظیرترین دسرها دسر موس زعفرانی می باشد که کافیست فقط یکبار آنرا را امتحان کنید تا بصورت یکجا مخلوطی از طعمهای ژله و پودینگ و همچنین بستنی زعفرانی را چشیده باشید .

مواد اولیه دسر موس زعفرانی :

پودر قند یا شکر: 120 گرم

سفیده تخم مرغ :3 عدد

خامه : 100 گرم

شیر: یک پیمانه یا یک لیوان دسته دار

پودر ژلاتین: 2 قاشق غذا خوری

آب : یک سوم لیوان

زعفران: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر موس زعفرانی:

ابتدا پودر قند یا شکر را با سفیده تخم مرغ آنقدر می زنیم تا آنقدر سفت و خامه ای شود که وقتی ظرف را سر و ته کردید ازآن جدا نشود.

بعد صد گرم خامه و زعفران را به سفیدهای تخم مرغ اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.

پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری می کنیم یعنی روی بخار آب داغ قرار داده تا به مرور حل شود و به مخخلوط اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم.

سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.

مایع را در ظرف مناسب سرو ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

نوش جان

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>