یکی از بی نظیرترین دسرها دسر موس زعفرانی می باشد که کافیست فقط یکبار آنرا را امتحان کنید تا بصورت یکجا مخلوطی از طعمهای ژله و پودینگ و همچنین بستنی زعفرانی را چشیده باشید .
مواد اولیه دسر موس زعفرانی :
پودر قند یا شکر: 120 گرم
سفیده تخم مرغ :3 عدد
خامه : 100 گرم
شیر: یک پیمانه یا یک لیوان دسته دار
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذا خوری
آب : یک سوم لیوان
زعفران: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر موس زعفرانی:
ابتدا پودر قند یا شکر را با سفیده تخم مرغ آنقدر می زنیم تا آنقدر سفت و خامه ای شود که وقتی ظرف را سر و ته کردید ازآن جدا نشود.
بعد صد گرم خامه و زعفران را به سفیدهای تخم مرغ اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.
پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری می کنیم یعنی روی بخار آب داغ قرار داده تا به مرور حل شود و به مخخلوط اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم.
سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.
مایع را در ظرف مناسب سرو ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.
نوش جان