طرز تهیه دسر موس زعفرانی

یکی از بی نظیرترین دسرها دسر موس زعفرانی می باشد که کافیست فقط یکبار آنرا را امتحان کنید تا بصورت یکجا مخلوطی از طعمهای ژله و پودینگ و همچنین بستنی زعفرانی را چشیده باشید .

مواد اولیه دسر موس زعفرانی :

پودر قند یا شکر: ۱۲۰ گرم

سفیده تخم مرغ :۳ عدد

خامه : ۱۰۰ گرم

شیر: یک پیمانه یا یک لیوان دسته دار

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

آب : یک سوم لیوان

زعفران: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر موس زعفرانی:

ابتدا پودر قند یا شکر را با سفیده تخم مرغ آنقدر می زنیم تا آنقدر سفت و خامه ای شود که وقتی ظرف را سر و ته کردید ازآن جدا نشود.

بعد صد گرم خامه و زعفران را به سفیدهای تخم مرغ اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.

پودر ژلاتین را با آب سرد بن ماری می کنیم یعنی روی بخار آب داغ قرار داده تا به مرور حل شود و به مخخلوط اضافه می کنیم و آرام هم می زنیم.

سپس شیر را آرام آرام اضافه کرده و با دور کند همزن می زنیم.

مایع را در ظرف مناسب سرو ریخته و به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

نوش جان

ارسال نظر