دسرهای یخچالی جایگزین مناسبی برای کیک های پر از خامه ای هستند که قنادی ها می فروشند و از حق نگذریم از لحاظ طعم و مزه حتی با آنها برابری می کنند و جایگزین مناسبی بجای بیسکوییت و انواع کیک هستند و دست شما برای خلاقیت های بی شمار در آن ها بسیار باز است پس با ما با طرز تهیه دسر کیک یخچالی همراه باشید.
مواد لازم برای دسر کیک یخچالی:
۳ بسته بسکویت پتی پور شکلاتی
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
۵۰ گرم کره
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
مراحل
۱ ساعت
طرز تهیه دسر کیکی یخچالی:
ابتدا تخم مرغ رو با شکر مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا جایی که کشدار بشه. بعد شیر رو حرارت گذاشته تا گرم شود و آرد رو بهش اضافه کرده کمی هم میزنیم بعد تخم مرغ و شکر رو که مخلوط کردیم به شیر اضافه کرده بازم هم میزنیم تا جایی که مواد شبیهه فرنی شود بعد پودر کاکائو رو اضافه کرده و از رو حرارت برداشته و ۵۰ گرم کره رو اضافه میکنیم
بعد مقداری از مواد کف قالب ریخته بعد ما بین دو عدد از بیسکویت ها مواد زده و به طور ایستاده بیسکویت ها رو در قالب قرار میدیم ادامه میدیم تا مواد و بیسکویت تموم بشه بعد باقیمونده مواد رو روی بیسکویت ها ریخته و با پودر گردم و پودر نارگیل و…..تزئین کنید و در یخچال به مدت ۴ ساعت میذارید بعد نوش جان کنید….. البته دوستان من نشاسته و موز رو از این دسر حذف کردم
نکته..واسه خوشمزه شدنش داخل کرم گردو خرد شده بذارید..
اگه هم تعجیلی واسه خوردن ندارین میتونید ۲۴ ساعت داخل یخچال بذارید بمونه.
امیدوارم از دسر کیک یخچالی لذت ببرید.