پرمویی نشانه نازایی

پرمویی نشانه نازایی این یک تیتر خبری نیست بلکه مقدمه ای بر یک تحقیق می باشد که به تازگی یک عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشته است.

پرمویی نشانه نازایی

پرمویی و چاقی در دختران جوان می‌تواند مقدمه بیماری‌های هورمونی و ناباروری باشد

تخمدان پلی کیستیک، بیماری است که امروزه انگار گریبانگیر بسیاری از دختران جوان شده و آنها را با مشکلات باروری مواجه کرده است. این بیماری شاید ۳۰ سال پیش فقط در خانم های چاق دیده می‎شد اما الان دخترهای جوان لاغر حتی در سنین ۱۷ سالگی هم به آن مبتلا می‎شوند

شاید شما هم تا به حال با جابه جایی های چند روزه عادت ماهانه تان و رشد چند موی زائد روی چانه یا قفسه سینه و افزایش آکنه هایتان دلهره کیست های تخمدانی را از سر گذرانده باشید.

وقتی محیط بدن مردانه می‎شود پرمویی نشانه نازایی می شود

تخمدان پلی کیستیک همان بیماری «اشتین لونتاین» است که در زمان قدیم با علائم «هیرسوتیسم» (افزایش رشد موهای زائد)، افزایش آکنه صورت، الیگومنوره (تعداد کم دفعات قاعدگی) یا آمنوره (فقدان قاعدگی) و نازایی توسط آقای «اشتین لونتاین» شناخته شد.

در زمانی که این بیماری مطرح شد بیشتر مختص افراد چاق بود و علت بروز آن به هم خوردن تعادل هورمون ها در خانم هاست به این ترتیب که سطح هورمون های مردانه یا به طور مستقیم در خون بالا می‎رود یا گیرنده ها نسبت به این هورمون ها حساس تر می‎شوند و محیط بدن خانم ها تبدیل به یک محیط مردانه می‎شود.

تخمک گذاری ها معمولا در این محیط مردانه اختلال پیدا می‎کند. در چنین مواقعی شاهد عدم تخمک گذاری یا کم شدن تخمک گذاری ها و افزایش علائم مردانه ازجمله رشد موهای ریش و سبیل و بقیه قسمت های بدن و ریزش موهای سر به طریق مردانه در دو طرف شقیقه ها می‎شویم.

پرمویی نشانه نازایی است پس اگر شما چنین علائم دارید دست به کار شوید .در مطالب بعدی درباره نازایی همراه ما باشید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>