مربا خرمالو یک مربای بسیار خوشمزه و لذیذ و بسیار لطیف می باشد که به راحتی تهیه می شود و در وعده صبحانه یا به صورت لایه رویی رو تارت استفاده می شود.
خرمالو یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است.
مواد لازم برای مربا خرمالو :
خرمالو تازه 850 گرم
شکر 500 گرم
آب لیمو تازه 200 میلی لیتر
طرز تهیه مربا خرمالو :
خرمالوها را مانند تصویر زیر خرد کرده و پوست شان را جدا کنید.
خرمالو ها را با چاقو له کنید و درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز و شعله کم بگذارید.
شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و خرمالوها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.
حال آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم بزنید.
بگذارید برای حدود 40 دقیقه روی شعله متوسط باشد تا به جوش بیافتد.
بعد از این که مایع به غلطت دلخواه تان رسید شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.
در انتها مربا را درون شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.