طرز تهیه مربا خرمالو

مربا خرمالو یک مربای بسیار خوشمزه و لذیذ و بسیار لطیف می باشد که به راحتی تهیه می شود و در وعده صبحانه یا به صورت لایه رویی رو تارت استفاده می شود.

مربا خرمالو

خرمالو یکی از بهترین میوه های پاییزی است که برای سلامتی و بدن بسیار مفید است.

مواد لازم برای مربا خرمالو :

خرمالو تازه 850 گرم
شکر 500 گرم
آب لیمو تازه 200 میلی لیتر

طرز تهیه مربا خرمالو :

خرمالوها را مانند تصویر زیر خرد کرده و پوست شان را جدا کنید.

خرمالو ها را با چاقو له کنید و درون قابلمه بریزید. قابلمه را روی گاز و شعله کم بگذارید.

شکر را آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید تا شکر و خرمالوها کاملا مخلوط و شکرها حل شوند.

حال آب لیموی تازه را اضافه کرده و هم بزنید.

بگذارید برای حدود 40 دقیقه روی شعله متوسط باشد تا به جوش بیافتد.

بعد از این که مایع به غلطت دلخواه تان رسید شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود.

در انتها مربا را درون شیشه ها بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>