طرز تهیه دسرعروس ترکی

دسرعروس ترکی قطعا بهترین گزینه برای درست کردن یک دسر شکیل و همچنین خوشمزه برای مهمانی های خاص می باشد ظاهر زیبای این دسر زینت سفره شما خواهد بود.

دسرعروس ترکی

مواد لازم برای دسرعروس ترکی :

تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان+ ۱ انگشت
آرد نصف لیوان+۱ انگشت
بکینگ پودر نصف لیوان
وانیل ۱ پاکت
برای مرطوب کردن:
شیر ۱.۵ لیوان

مواد لازم برای تهیه کرم دسرعروس ترکی:
شیر ۱ لیتر
شکر ۱ لیوان
آرد ۳ قاشق
نشاسته ۲.۵ قاشق
کرم شانتی ۱ پاکت
رویه دسرعروس ترکی:
پودر نارگیل

طرز تهیه دسرعروس ترکی :
برای کیک این دسر در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش آب, شکر, بمدت ۳-۴ دقیقه مخلوط میکنیم سپس آرد , بکینگ پودر و وانیل می ریزیم با میکسر خوب مخلوط میکنیم اگر مخلوط زیاد شل بود کمی آرد می ریزیم این مخلوط را در ظرف پیرکس مستطیل شکل می ریزیم.

در فر ۱۷۰ درجه قرار می دهیم بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه میپزیم.

در یک قابلمه شیر,شکر, آرد, نشاسته می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم در حرارت گذاشته و تند تند هم میزنیم وقتی به غلظت لازم رسید می پزیم از حرارت برداشته و میگذاریم ولرم شود کرم شانتی ریخته و با میکسر هم میزنیم.

وقتی کیک پخته شد از حرارت برمیداریم میگذاریم خوب سرد شود وقتی سرد شد با خلال دندان رویش را سوراخ سوراخ میکنیم رویش شیر می ریزیم کم کم میریزیم که به همه جایش برود بیست دقیقه همینطوری بماند سپس رویش ازکرمی که آماده کردیم می ریزیم و خوب می مالیم در یخچال بمدت یک شب قرار می دهیم

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>