طرز تهیه بوریتو گوشت

بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد.

 بوریتو گوشت

مواد لازم بوریتو گوشت:
راسته گوساله 100 گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
قارچ قارچ چهار عدد
پیاز پیاز دو عدد
خمیر پیتزا (یا نان لواش) یک عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بوریتو گوشت

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم. گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌کنیم، سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

1 نظر برای "طرز تهیه بوریتو گوشت" ارسال شده است.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>