طرز تهیه بوریتو گوشت

بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد.

 بوریتو گوشت

مواد لازم بوریتو گوشت:
راسته گوساله ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
قارچ قارچ چهار عدد
پیاز پیاز دو عدد
خمیر پیتزا (یا نان لواش) یک عدد
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بوریتو گوشت

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم. گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌کنیم، سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌کنیم.

ارسال نظر