بوریتو گوشت در واقع غذای مکزیکی است که البته نوع ایتالیایی آن هم وجود دارد و به صورت لقمه ای سرو می شود و بسیار هم طعم خوبی دارد.
مواد لازم بوریتو گوشت: راسته گوساله 100 گرم فلفل دلمه ای یک عدد قارچ قارچ چهار عدد پیاز پیاز دو عدد خمیر پیتزا (یا نان لواش) یک عدد پنیر پیتزا 100 گرم سس گوجه فرنگی به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه بوریتو گوشت
گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد مینماییم. گوشتها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را با گوشت تفت میدهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن کرده، مواد را داخل آن میریزیم و رول میکنیم، سپس سس گوجهفرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو میکنیم.
آفرین
لینک نظر