شیرینی عید بیسکویت کره ای یکی از ساده ترین شیرینی های است که برای تازه کارها مناسب است.
مواد لازم:
کره : ۱۳۰ گرم
پودر قند : ۱۰۰ گرم
وانیل : ۱ ق چ
آرد : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
طرز تهیه شیرینی عید بیسکویت کره ای :
کره رو از یک ربع قبل بذارید توی دمای محیط تا نرم بشه. تنها کافیه که نرم و قابل هم زدن شده باشه. بعد ۱ دقیقه ای با همزن بزنید تا یک دست بشه. بعد پودر قند رو الک کنید و اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش روشن (کرم رنگ) و بافتش کاملا یک دست بشه.
حالا تخم مرغ و وانیل رو با هم با چنگال میزنیم و به موادمون اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا کاملا یک دست و پفی بشه. بعد هم همزن رو میذاریم کنار و آرد رو الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. کمی که سفت شد میتونید از دستتون برای مخلوط کردن استفاده کنید. دقت کنید که شلی و سفتی خمیر بستکی به قالبی داره که استفاده میکنید. مثلا اگر از قیف استفاده میکنید کمی شل تر باشه بهتره. در هر صورت اگر احتیاج بود میتونید آردش رو کم و زیاد کنید. این رو هم در نظر داشته بشید که آرد بیش از حد به خورد مواد ندید تا شیرینی خوشمزه تری داشته باشید.
بعد هم بذارید روی کاغذ روغنی و در فر از قبل گرم شده و وقتی روش کمی طلایی شد از فر خارجش کنید و بذارید سرد شه و بعد توی ظرف بچینید.
سلام خیلی خوب بود لطفا اموزش های بیشتری از شیرینی های مناسب برای ایام عید آموزش بدید ممنون از سایت هنر فا
لینک نظر