طرز تهیه کیک دسر موکا

کیک دسر موکا یک کیک فوق العاده و همچنین دسر ایده آل هم مناسب برای پذیرایی و هم مناسب به عنوان یک دسر عالی و شکیل برای مهمانی های خاص شما می باشد.

کیک دسر موکا

مواد لازم برای کیک دسر موکا
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
قهوه فوری ۱ قاشق چایخوری
نسکافه ۱ قاشق چایخوری
پودر قند ۳ لیوان
شکلات چیپسی ۱ لیوان
خامه ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
بیسکوییت یا کیک به مقدار لازم

طرز تهیه کیک دسر موکا :

قهوه فوری و نسکافه را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید ، مقداری یخ اضافه کنید و کناری قرار دهید ( در زمان استفاده یخ را خارج کنید ) ، برای تهیه کرم موکا پنیر ماسکارپونه یا خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قهوه سرد و پودر قند را اضافه و مخلوط کنید.

در ادامه خامه فرم گرفته را به کرم قهوه اضافه و به آرامی مخلوط کنید ، پس از مخلوط کردن نصف مواد را داخل کاسه دیگری بریزید و به آن پودر کاکائو اضافه کنید ( میتوانید به جای خامه از همان مقدار پنیر ماسکارپونه یا خامه ای استفاده کنید ).

ته قالب مقداری بیسکوییت یا کیک قرار دهید و روی ان مقداری کرم موکا بریزید ، روی کرم مقداری چیپس شکلاتی بپاشید و روی آن مقداری کرم شکلاتی بریزید ، لایه بعدی نیز مجدد بیسکوییت ، کرم موکا و کرم شکلاتی بریزید.

پس از اضافه کردن آخرین لایه ( کرم شکلاتی ) باقی مانده شکلات چیپسی را روی کیک بریزید سپس روی قالب کیک را با سلفون بپوشانید و ۱۲ – ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا طعم ها جذب هم شود ، پس از این مدت زمان کیک دسر را برش بزنید و سرو کنید.

نکته ها :

برای تهیه این کیک دسر فوق العاده خوشمزه میتوانید از بیسکوییت ، کیک یا شیرینی استفاده کنید ، همچنین میتوانید میان لایه های کیک از مغز گردوی خرد شده نیز استفاده کنید.

ارسال نظر