هنر فارسی

اشتراک گذاری آموزش هنر و خلاقیت در خانه

این دسر فرانسوی با کرپ (یک نوع پنکیک بسیار نازک) درست می شود و پایه و اساس آن همین کرپ ها هستند. برای اینکه کرپ ها شیرین و خوشمزه شوند از موادی مثل ترکیب شکر و کره کاراملی، آب پرتغال، پودر پوست پرتغال و … استفاده می شود و خوردن آن بعد از یک غذای خوشمزه حسابی شما را پرانرژی و سرحال می کند.

زمان آماده سازی کرپ سوزت ۴۵-۴۰ دقیقه بوده و زمان پخت آن نیز به همین ترتیب یعنی ۴۵-۴۰ دقیقه می باشد ودر ضمن قابلیت فریز ندارد.
برای ۱۰-۸ نفر

کرپ سوزت

مواد لازم برای کرپ سوزت
آرد ۱۰۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱۲ گرم (۱ قاشق سوپخوری)
شیر ۲۵۰ میلی لیتر(۱ پیمانه)
پوست پرتقال رنده شده ۳ گرم(۱ قاشق مربا خوری)
روغن مایع برای سرخ کردن ۵۵ گرم(۱/۴ پیمانه)
آب پرتقال ۳۰ میلی لیتر (۲ قاشق سوپخوری)
پودر شکر ۵۰ گرم (۱/۳ پیمانه)
کره ۶۰ گرم (۱/۴ پیمانه)
پرتقال ۲عدد


طرز تهیه کرپ سوزت
آرد را در ظرفی بریزید و وسط آن را گود کنید.
تخم مرغ ها ، روغن مایع ، شیر و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید (در صورتی که گلوله های آرد باز نشد ، از صافی رد کنید تا صاف ویکدست شود).
مایه ی کرپ را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید .
تابه تفلن ۲۰ سانتی متری را با برس چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا کمی گرم شود.
۱/۴ پیمانه از مایه را در تابه بریزید.
از دسته تابه گرفته ، آن را بچرخانید تا مایع به طور یکنواخت در سطح تابه پخش شود .


تابه را روی حرارت قرار دهید تا روی مایه ببندد و کرپ را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز کمی طلایی شود.
کرپ ها را روی هم قرار دهید و بگذارید تا سرد شود .
آب پرتقال ،پودر شکر و پوست پرتقال رنده شده را روی حرارت قرار دهید تا پودر شکر داخل آن حل شود ؛ سپس کره را اضافه کنید و پس از آب شدن کره ، از روی حرارت بردارید .
هنگام سرو کرپ ها را یکی یکی داخل شربت پرتقال که آماده کرده اید ، فرو کنید تا شربت ،جذب کرپ شود.
پوست دوم (نازک) پرتقال ها را بگیرید و پره های پرتقال را داخل شربت ریخته ، پس از یک دقیقه از شربت در آورید.

کرپ ها را تا کرده ودر ظرف قرار دهید و داخل کرپ را با پره های پرتقال ، پر کنید .
باقیمانده شربت پرتقال را روی کرپ ها بریزید.
مربای خلال پوست پرتقال را روی کرپ ها بریزید .
کرپ سوزت به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قابل نگهداری است.

نکات ویژه
بعد از استراحت مایه کرپ در یخچال ، اگر مایه شل بود ، کمی آرد ودر صورت سفت بودن ، کمی شیر اضافه کنید . توجه داشته باشید که مایه کرپ ، باید مثل خامه شل باشد .

نان کرپ بدون شربت پرتقال به مدت ۱۲ ساعت در یخچال و به مدت یک هفته در فریزر قابل نگهداری است. هنگام نگهداری ، روی کرپ ها را با پارچه مرطوب و یا پلاستیک بپوشانید.

هنگام پخت کرپ ، قبل از ریختن مایه ، تابه را هر بار خوب چرب کنید.

ارسال نظر