طرز تهیه کباب موهامورا

. کباب موهامورا غذایی است که هیچ وقت طعم آن از خاطراتتاتن نمی رود با ما با طرز تهیه کباب موهامورا همراه باشید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه

کباب موهامورا

مواد لازم کباب موهامورا:

سس موهامارا نصف فنجان
گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.) ۴۵۰ گرم
ادویه ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد
نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه کباب موهامورا:

  1. پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  2. یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

مواد لازم سس موهامورا:

فلفل دلمه ای ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز)
سیر ۴ حبه
گردو ۵۰ گرم
زیره سبز (آسیاب شده) ۳/۴ قاشق چایخوری
رب انار ۱ و نیم قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان (کاملاً خالص)

طرز تهیه سس موهامورا:
۱٫گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
۲٫حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.

فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید.

هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.

پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.

طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی

فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:

  1. می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
  2. می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.

ارسال نظر