طرز تهیه چیز کیک و نوتلا

چیز کیک و نوتلا یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید برای یک دورهمی دوستانه و یا دسر مجلل یک مهمانی درست کنید و لذت ببرید.

چیز کیک و نوتلا

برای تهیه کیک پنیر غالباً از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند.

اولین چیزکیک جهان در سال ۷۷۶ در جزیره دلوس یونان با کرم تازه پنیر درست شد و به عنوان شیرینی برای پذیرایی از ورزشکاران المپیک در اولین دوره برگزاری آن در طول تاریخ مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۸۷۲ جیمز کرفت در تلاش برای درست کردن پنیر فرانسوی نوف شتل (neufchatel) به‌طور تصادفی پنیر تازه پاستوریزه را کشف کرد که بعدها فیلادلفیا نامگذاری شد و در سال ۱۸۸۰ استفاده از این پنیر به صورت گسترده آغاز شد و در دستور کیک‌های پنیر مدرن قرار گرفت.

مواد لازم برای چیز کیک و نوتلا
بیسکوییت شکلاتی ۱۲ عدد
کره ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
فندق بو داده ۱۰ عدد
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
نوتلا ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
خامه و شکلات تلخ برای تزیین

طرز تهیه چیز کیک و نوتلا:

بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).

خامه ، پنیر ماسکارپونه و نوتلا ( کرم شکلاتی لیوانی ) را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود ( از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید اما پیشنهاد میشود برای بافت بهتر خامه را فرم دهید سپس با پنیر و نوتلا مخلوط کنید ).

مواد را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن پوشش دهید ، برای تزیین روی چیز کیک مقداری خامه را با پودر قند مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.

پس از اضافه کردن خامه مقداری فندق بو داده خرد شده و شکلات رنده شده را روی خامه بریزید ، ظرف دسر را حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

ارسال نظر