حلوای پسته یک حلوای بسیار خوشمزه و خوش رنگ است که می توانید برای سفره های نذری و یا سفره ماه مبارک رمضان تهیه کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای حلوای پسته :
آرد 250 گرم
کره 170 گرم
روغن مایع 65 میلی لیتر
پسته پودرشده 50 گرم
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
رنگ سبز خوراکی به میزان لازم
مواد لازم شربت:
آب 250 میلی لیتر
شکر 250 گرم
طرز تهیه حلوا پسته :
ابتدا شیره حلوا را آماده کنید، به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را زیاد کنید تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سپس آرد را در قابلمه ای دیگر بریزد روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد به حدی هم بزنید که آردتان دیگر بوی خامی ندهد. بعد کرده تا اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز اضافه کنید تا شیره جذب آرد شود.
سپس رنگ سبز، پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و در صورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. می توانید داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی، حلوای پسته را تزیین کنید. به هر صورتی که می توانید و دوست دارید می توانید آن را تزیین کنید.