غذاهای مکزیکی اغلب با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگار هستند و هرز چندگاهی بد نیست آن ها را در دستور غذایی خود قرار دهیم. در این پست ما یک خوراک بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که پیشنهاد می کنم حتما درست کنید را به شما آموزش می دهیم. با ما با طرز تهیه خوراک مکزیکی همراه باشید.
آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی برای 4 نفر :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سالسا 1/5 لیوان
لوبیا قرمز 1 قوطی ( کنسرو 500 گرمی )
- چیپس خلالی 3 پیاله
خامه 2 فنجان
زیتون سیاه خرد شده 60 گرم
پیاز خرد شده 1/2 پیاله
گوجه فرنگی خرد شده 1/2 پیاله
پنیر چدار خرد شده 2 پیاله - چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده
طرز تهیه خوراک مکزیکی :
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
2- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید 20 دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .
3- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.
4- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.