طرز تهیه خوراک مکزیکی

غذاهای مکزیکی اغلب با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگار هستند و هرز چندگاهی بد نیست آن ها را در دستور غذایی خود قرار دهیم. در این پست ما یک خوراک بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که پیشنهاد می کنم حتما درست کنید را به شما آموزش می دهیم. با ما با طرز تهیه خوراک مکزیکی همراه باشید.

خوراک مکزیکی

آماده سازی : 20 دقیقه
پخت : 30 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی برای 4 نفر :

گوشت چرخ کرده 500 گرم
سالسا 1/5 لیوان
لوبیا قرمز 1 قوطی ( کنسرو 500 گرمی )

  • چیپس خلالی 3 پیاله
    خامه 2 فنجان
    زیتون سیاه خرد شده 60 گرم
    پیاز خرد شده 1/2 پیاله
    گوجه فرنگی خرد شده 1/2 پیاله
    پنیر چدار خرد شده 2 پیاله
  • چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده

طرز تهیه خوراک مکزیکی :
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

2- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید 20 دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .

3- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.

4- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>