طرز تهیه خوراک مکزیکی

غذاهای مکزیکی اغلب با ذائقه ما ایرانی ها بسیار سازگار هستند و هرز چندگاهی بد نیست آن ها را در دستور غذایی خود قرار دهیم. در این پست ما یک خوراک بسیار خوشمزه و در عین حال ساده که پیشنهاد می کنم حتما درست کنید را به شما آموزش می دهیم. با ما با طرز تهیه خوراک مکزیکی همراه باشید.

خوراک مکزیکی

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی برای ۴ نفر :

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سالسا ۱/۵ لیوان
لوبیا قرمز ۱ قوطی ( کنسرو ۵۰۰ گرمی )

  • چیپس خلالی ۳ پیاله
    خامه ۲ فنجان
    زیتون سیاه خرد شده ۶۰ گرم
    پیاز خرد شده ۱/۲ پیاله
    گوجه فرنگی خرد شده ۱/۲ پیاله
    پنیر چدار خرد شده ۲ پیاله
  • چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده

طرز تهیه خوراک مکزیکی :
۱- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.

۲- در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید ۲۰ دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .

۳- با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.

۴- سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.

ارسال نظر