موس ماست و هلو یک دسر تابستانی بسیار لذیذ می باشد که با زرده تخم مرغ و خامه تهیه می شود و بسیار مناسب مهمانیهای خاص می باشد امیدوارم لذت ببرید.
مواد لازم برای موس ماست و هلو
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
آب ولرم 2 قاشق غذاخوری
خامه پر چرب 125 میلیلیتر (2 پیمانه)
ماست چکیده پرچرب 400 گرم
عسل 125 میلیلیتر (2 پیمانه)
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
هلو 3 عدد
طرز تهیه موس ماست و هلو:
پودر ژلاتین را همراه با آب ولرم داخل یک قابلمه کوچک بریزید و بگذارید ۵ دقیقه خیس بخورد تا نرم شود. خامه را در کاسهای بریزید و آنقدر با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زردههای تخم مرغ را جدا کنید و در کاسه دیگری بریزید. ماست چکیده و عسل برتر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. حال خامه فرم گرفته را روی مخلوط ماست چکیده بریزید و زیر و رو کنید.
قابلمه ژلاتین را ۱–۲ دقیقه روی شعله قرار دهید تا گرم شود (اما نجوشد). سفیده تخممرغها را خوب با همزن بزنید تا به فرم خامه درآید. سپس آن را روی مخلوط ماست چکیده بریزید و فقط در حدی هم بزنید که با هم مخلوط شوند. وانیل را به همراه یک قاشق از مخلوط ماست با ژلاتین مخلوط کنید و سپس آن را روی بقیه مواد بریزید و زیر و رو کنید.
موس آماده شده را داخل ۶ قالب سرامیکی یا فلزی بریزید و رویشان را با سلفون بپوشانید. قالبها را در یخچال قرار دهید تا موس خودش را بگیرد (حدود ۴ ساعت). برای سرو، دور تا دور موس را با چاقو از قالب جدا کنید. قالب را ۵–۱۰ ثانیه در آب جوش فرو ببرید. سپس آن را در یک بشقاب برگردانید. البته میتوانید از ابتدا موس را در جام یا ظرف دسر بریزید و با همان ظرف هم سرو نمایید. روی موس عسل با ماست را با اسلایسهای هلو بپوشانید و بلافاصله آن را سرو کنید.