دسر فرانسوی کلافوتی آلبالو کلافوتی یک دسر سنتی فرانسوی است که اصالت آن به ناحیه “لیموزان” کشور فرانسه باز می گردد و به آن ” میلیار” نیز گفته می شود. در تهیه کلافوتی می توانید با توجه به فصل، از میوه های دیگر مانند آلو استفاده کنید.
مواد لازم دسر فرانسوی کلافوتی آلبالو
مواد لازم برای 6 نفر
کمی وانیل
35 قاشق غذا خوری شیر
به اندازه یک فندق کره(برای چرب کردن ظرف)
600 گرم گیلاس با هسته
70 گرم آرد
کمی نمک
110 گرم شکر پودر شده
3 عدد تخم مرغ
4 قاشق غداخوری خامه
10 گرم شکر برای تزیین
طرز تهیه دسر فرانسوی کلافوتی آلبالو
زمان آماده سازی 10 دقیقه – زمان پخت 45 دقیقه
برای تهیه یک کلافوتی معطر به وانیل، شیر را با وانیل مخلوط کنید. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، آلبالو ها را خوب بشویید و دم آنها را جدا نمایید. کف ظرف پیرکس مربعی شکل به اندازه ی 20 در 20 سانتی متر را کره بمالید و آلبالو ها را روی آن قرار دهید .
در یک کاسه گود، آرد، نمک و 110 گرم شکر را با هم خوب مخلوط کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و سپس شیر سرد را اضافه نمایید سپس خامه را نیز به مایع کلافوتی اضافه نمایید. مایع را بر روی آلبالو ها بریزید به صورتی که سطح آنها را کامل بپوشاند و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
مابقی شکر را هنگامی که کلافوتی را از فر در آوردید، بر روی آن پخش کنید، کلافوتی را ولرم میل کنید. همجنین در صورتی که تمایل دارید کلافوتی شما رژیمی باشد، می توانید خامه را حذف کرده و به جای آن 10 قاشق غذاخوری شیر اضافه نمایید. همچنین می توانید هسته های آلبالو ها را در آورید و به جای آلبالو از میوه های دیگری نظیر گیلاس، آلو، گوجه و یا میوه های فصل استفاده نمایید.