طرز تهیه ماهی سوخاری با سس مخصوص

در تهیه ماهی سوخاری می توانید از فیله ماهی سالمون استفاده کنید. این غذای خوشمزه را می توانید در کنار سس مخصوص ماهی سوخاری میل کنید.
طرز تهیه سس
خوردن ماهی سوخاری همراه با این سس مخصوص طعم دلنشینی پیدا می کند. شما می توانید از سس خردل و سس مایونز در طرز تهیه این نوع سس استفاده کنید. سس خردل طعم و مزه این سس را بسیار خوشمزه و دوست داشتنی می کند.

ماهی سوخاری با سس مخصوص

روش تهیه ماهی سوخاری به همراه سس مخصوص مواد لازم سس ماهی سوخاری:

مایونز : 2 قاشق غذا خوری
خیار شور : 2 عدد
کچاپ : 1 قاشق غذا خوری
لیمو ترش : 1 عدد
سس خردل : 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
نعناع خشک : به مزان لازم

طرز تهیه سس مخصوص:

ابتدا خیار شور را در اندازه های خیلی کوچک به خوبی خرد کنید.

خرد کردن خیار شور در اندازه های کوچک

سپس نعناع خشک و آب لیمو را به خیار شور ها اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید در مرحله بعدی طرز تهیه این سس خوشمزه سس کچاپ و مایونز و سس خردل را به مخلوط خیار شور اضافه کنید و بعد از اینکه این مواد را به خوبی با یکدگیر مخلوط کردید آب لیمو ترش و نمک و فلفل قرمز را به سس اضافه کنید.

مواد لازم ماهی سوخاری:

تخم مرغ : 2 عدد
فیله ماهی : 150 گرم
پودر نان : 1/2 پیمانه
پودر سیر : به میزان لازم
نمک و فلفل : به مزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی : به مزان لازم
زرد چوبه و پاپریکا : به مزان لازم

طرز تهیه ماهی سوخاری:

در طرز تهیه ماهی سوخاری ابتدا ماهی را خوبی تمیز کنید و در اندازه های دلخواه برش بزنید.

سپس نان خشک را در درون خرد کن به خوبی پودر کنید می توانید برای پودر نان خشک از مغز نان باگت و یا نان تست کهنه استفاده کنید. نان خشک پودر شده را در درون ظرفی مناسب با زرد چوبه و پاپریکا به خوبی مخلوط کنید.

در درون ظرفی دیگر آرد سفید را با نمک و پودر سیر را به خوبی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را در درون طرفی بشکنید و آن ها را آنقدر هم بزنید تا مایعی یکنواخت بدست آورید سپس نمک و فلفل قرمز را به تخم مرغ ها اضافه کنید. در مرحله بعدی پخت ماهی سوخاری ماهی را در مخلوط آرد سفید به خوبی بغلطانید تا رطوبت ماهی به خوبی گرفته شود.

بعد از اینکه رطوبت ماهی ها به خوبی خشک شد تکه ها ماهی را در درون مخلوط تخم مرغ قرار دهید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ ها به مقدار زیاد به ماهی ها بچسبند.

بعد از اینکه تکه های ماهی را در درون تخم مرغ غلطانتید آن ها را در مخلوط پودر نان خشک قرار دهید به طوری که همه جای برش های ماهی خشک شود.

در درون تابه ای مناسب و عمیق مقدار زیادی روغن را به خوبی داغ کنید سپس دو طرف تکه های فیله ماهی را در درون روغن به خوبی سرخ کنید و بعد از سرخ شدن تکه های ماهی روغن اضافه آن ها را به کمک یک دستمال سفید تمیز بگیرید.

از این روش طبخ ماهی سوخاری می توانید در طرز تهیه میگو نیز استفاده کنید. بعد از اینکه ماهی به طور کامل سوخاری شدند می توانید آن ها را در درون ظرفی مناسبی قرار دهید و به کمک انواع سبزیجات و لیمو ترش و .. ماهی سوخاری را به زیبایی تزیین کنید و در کنار سس مخصوص سرو کنید. امیدواریم از طرز تهیه ماهی سوخاری و سرو آن لذت کافی را ببرید

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>