طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی
شیرینی کاکا گیلانی یک شیرینی محلی مربوط به استان گیلان است که بدون فر و در ماهیتابه با ساده ترین مواد تهیه می شود و فقط کمی پرکالری است.
کاکا درواقع نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.
مواد لازم :
آرد گندم
150 گرم (يك پيمانه)
كدو حلوايي پخته و له شده
يك پيمانه
تخممرغ
يك عدد
شكر
نصف پيمانه
بيكينگ پودر
يك قاشق چايخوري
گلاب يا شير
نصف پيمانه
گردو خرد شده
در صورت تمايل نصف پيمانه
دارچين، هل و روغن
به ميزان لازم
طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی :
تمام مواد را باهم مخلوط كرده و ميگذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايرههاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ ميكنيم. در هنگام مصرف، ميتوانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.