طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی

شیرینی کاکا گیلانی یک شیرینی محلی مربوط به استان گیلان است که بدون فر و در ماهیتابه با ساده ترین مواد تهیه می شود و فقط کمی پرکالری است.

شیرینی کاکا گیلانی

کاکا درواقع نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

مواد لازم :

آرد گندم

150 گرم (يك پيمانه)

كدو حلوايي پخته و له شده

يك پيمانه

تخم‌مرغ

يك عدد

شكر

نصف پيمانه

بيكينگ پودر

يك قاشق چايخوري

گلاب يا شير

نصف پيمانه

گردو خرد شده

در صورت تمايل نصف پيمانه

دارچين، هل و روغن

به ميزان لازم

طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی :

تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>