طرز تهیه سوت شیرنیسی مراغه

سوت شیرنیسی مراغه یک شیرینی مخصوص عید نوروز در آذربایجان است و فقط از ترکیب شیر و شکر تهیه می شود بسیار راحت و در عین حال خوشمزه می باشد.

سوت شیرنیسی مراغه

مواد لازم برای سوت شیرنیسی مراغه :
برای۶ نفر
۲ لیوان شیر
۲ لیوان شکر (با لیوان دسته دار فرانسوی)

طرز تهیه سوت شیرنیسی مراغه
شیر رو میزاریم میجوشه، اینقدر میجوشه که یه لیوانش تبخیر بشه. بعد شکر رو میریزیم روی شیر، هم میزنیم روی گاز تا شکر حل بشه. میزاریم میجوشه در عین حال باید هم بزنیم تا ته نگیره.

البته روی شعله ملایم باشه تا سفت بودنش در حد فرنی باشه، عین فرنی سفید نمیشه. بعد از سرد شدن سفید میشه، برمیداریم تو یه ظرف بزرگتر آب سرد میریزیم، قابلمه رو میزاریم توی آب. شیرینی رو هم میزنیم تا سفت بشه عین حلوا. اگه خیلی سفت شد یه قاشق شیر میریزیم توش شل بشه. بعد میریزیم توی سینی، صاف میکنیم میزاریم نیم ساعت تا یه ساعت بمونه خودش رو بگیره. بعد ببرید به شکل لوزی یا مربع

میچینیم توظرف در بسته یه ماه تا دو ماه در یخچال ماندگاری دارد. در ضمن با پودر پسته میشه تزیینش کرد.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>