طرز تهیه سوتی پلو اردبیلی

سوتی پلو اردبیلی نوعی از طبخ برنج به شیوه خاص هست که طعم برنج رو بسیار عالی میکنه و شما می تونید این پلو رو با ماهی دودی و یا ماهی معمولی نوش جان کنید.

سوتی پلو اردبیلی

مواد لازم برای سوتی پلو اردبیلی
2 تا 3 نفر
2 پیمانه برنج شمال
2 لیوان شیر
1/2 لیوان آب
50 گرم کره (محلی باشه بهتره)
گردو کشمش خرما قیصی به اندازه دلخواه
3 قاشق زعفران دم کرده غلیظ

طرز تهیه :

برنج رو با شیر و نصف لیوان آب و نصف کره و زعفران و کمی نمک (نمکش کم باشه) میزاریم بپزه و کته بشه. مراقب باشید شیر سر نره و ته دیگش نسوزه چون شیر داره زود میسوزه

نصف کره رو داخل تابه میریزیم. وقتی آب شد قیصی خیس خورده کشمش و خرما و گردو رو سرخ میکنیم و میریزیم رو کته و نوش جان میکنیم

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>