سوتی پلو اردبیلی نوعی از طبخ برنج به شیوه خاص هست که طعم برنج رو بسیار عالی میکنه و شما می تونید این پلو رو با ماهی دودی و یا ماهی معمولی نوش جان کنید.
مواد لازم برای سوتی پلو اردبیلی 2 تا 3 نفر 2 پیمانه برنج شمال 2 لیوان شیر 1/2 لیوان آب 50 گرم کره (محلی باشه بهتره) گردو کشمش خرما قیصی به اندازه دلخواه 3 قاشق زعفران دم کرده غلیظ
طرز تهیه :
برنج رو با شیر و نصف لیوان آب و نصف کره و زعفران و کمی نمک (نمکش کم باشه) میزاریم بپزه و کته بشه. مراقب باشید شیر سر نره و ته دیگش نسوزه چون شیر داره زود میسوزه
نصف کره رو داخل تابه میریزیم. وقتی آب شد قیصی خیس خورده کشمش و خرما و گردو رو سرخ میکنیم و میریزیم رو کته و نوش جان میکنیم