طرز تهیه خورش مرجو

خورش مرجو یک خورش مغذی درست شده با عدس و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است با ما با طرز تهیه خورش مرجو همراه باشید.

خورش مرجو


مواد لازم برای خورش مرجو :

گوشت گوسفندی 400 گرم
عدس 2 لیوان
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا 1 لیوان
پیاز 2 عدد
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرجو :

ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و مقداری هم بزنید در این مرحله رب را هم اضافه کنید اجازه دهید تا تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و اجازه بدهید تا نیم پز شود.

در این هنگام آلوها و عدس ها را بشویید و خیس کنید سیب زمینی را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را اضافه کنید همراه نمک و ادویه بگذارید بپزد.

آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید و نوش جان کنید.

این خورش را می توانید با برنج میل کنید.

نکته درباره خورش مرجو:

  • در صورت تمایل می توانید از آبلیمو به حای آبغوره استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>