خورشت محبوب که با رسیدن فصل بهار زمان پختن آن فرا میرسد. یک غذای کامل سرشار از ویتامین . کنگر خواصی چون ضدعفونیكننده، اشتهاآور، تببر و هضمكننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش میشود و منبع غنی پتاسیم است.
مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر:
۲۵۰ گرم کنگر خرد شده و تفت داده شده
۲۰۰ گرم نعناع و جعفری
۲۰۰ گرم سبزی قورمه سبزی
۲۵۰ گرم گوشت
۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط
نمک و ادویه به میزان لازم
۲ قاشق غذا خوری رب نارنج
طرز تهیه خورشت کنگر :
قبل از هرچیزی سبزیهای لازم برای تهیه این خورشت را لازم است که از قبل ترکیب و سرخ کرده باشید.
کنگرها را خوب بشویید و پاک کنید و سپس آنها را خرد کنید. درون یک تابه مقداری روغن بریزید و کنگرهای پاک شده را درون روغن بریزید و کمی تفت دهید تا سبک شوند. هنگام خرد کردن کنگر توجه کنید که باید آن را از کرفس درستتر خرد کنید.
پیازهای خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و کمی نمک و ادویه به آن اضافه کنید و آن را خوب تفت دهید.
گوشت را به پیازها اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند.
سبزیها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
درون قابلمه مقداری آب بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا کنگرها و گوشت کاملا بپزند.
بعد از اینکه یک ساعت قابلمه با در بسته روی حرارت بود یک عدد پیاز را به صورت کامل و برش نخورده درون آن بیندازید تا کاملا بپزد.
بعد از پختن پیاز آن را از قابلمه خارج کنید و کاملا میکس کنید و سپس میکس شده آن را به درون قابلمه بازگردانید. با انجام این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم میشود.
در مرحله آخر و بعد از پخت کامل رب نارنج به آن اضافه کنید.