طرز تهیه کیم چی

کیم چی یکی از پرطرفدارترین غذاهای کره ای است و ترکیبی از سبزیجات می باشد که پایه اصلی آن کاهو ژاپنی است و می توان آن را با انواع غذا میل کرد.

کیم چی

مواد لازم کیم چی:

کاهو ژاپنی متوسط
1 عدد
پیازچه خرد شده
3عدد
ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
2/1 اونس
سیر رنده شده
2 قاشق غذاخوری
نمک مورتون ( برای کاهو ) 4/1 فنجان
نمک مورتون ( برای مایع) 2/1 فنجان
فلفل هندی 2/1فنجان
سس ماهی 1 قاشق غذاخوری
پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیم چی :

کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.

کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.

حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم.

در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.

حالا زمان تهیه مایع داخل کیم چی است:

1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.

کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.

کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر آن داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>