طرز تهیه کیک کشمشی

کیک کشمشی شاید یکی از محبوب ترین کیک ها عصرانه و یا صبحانه باشد دلیل اون هم طعم بی نظیر کشمش میان لایه های کیک هست که واقعا دلچسبه.

کیک کشمشی


مواد لازم برای کیک کشمشی

5 نفر
2 لیوان آرد سفید
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
2/3 لیوان شیر
1/2 لیوان روغن مایع
1/2 ق چ وانیل
1 ق م بیکینگ پودر
کشمش
مراحل
50 دقیقه

طرز تهیه کیک کشمشی :
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل به مدت 8 تا 10 دقیقه میزنیم تا کرم رنگ شود. آرد و بیکینگ پودر را 3 بار با هم الک میکنیم.

شیر را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. بعد روغن رو دوباره یک دقیقه مخلوط میکنیم. بعد آرد را در دو سه مرحله اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا مایه کیک آماده شود. من در کپسول ریختم و رویش هم کشمش ریختم در دمای 180 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه میپزیم.

کشمش ها را برای اینکه ته نشین نشود در آرد بغلطانید. برای تست اینکه کیک پخته یا نه یک خلال دندان در وسط کیک فرو ببرید اگر چیزی خلال تمیز درامد یعنی کیک پخته است.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>