طرز تهیه کیک پسته ای

کیک پسته ای یک کیک بسیار لذیذ و خوش طعم به رنگ سبز می باشد که همین تفاوت رنگ رویه و داخل آن بسیار جذاب می باشد حتما این کیک خوشمزه را درست کنید.

کیک پسته ای

مواد لازم :
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ پیمانه
کره ۱۲۵ گرم
پودر پسته ۱پیمانه
شیر ۱ چهارم پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پسته ای :
برای تهیه کیک پسته ابتدا فر را با ۱۸۰ درجه روشن می کنیم.

آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم. زرده را با شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه.

بعد کره ذوب شده را اضافه می کنیم و یه دور با همزن می زنیم تا مخلوط بشه. بعد نیمی از پودر پسته را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

سفیده را در ظرف جداگانه می زنیم تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه. به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

بعد مابقی پودر پسته را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس شیر و مخلوط آرد را طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.

مایه کیک پسته ای را در قالب چرب و آردپاشی شده می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه در طبقه وسط به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

کیک پسته ای را قالب خارج کرده و با پودر قند یا پسته تزیین می کنیم.

ارسال نظر