طرز تهیه کرم کارامل

شاید یکی از پر طرفدارترین دسرهای جهان همین کرم کارامل باشد که فرق کوچکی با دسرهای دیگر دارد و آن این است که باید در فر پخته شود البته انواع دیگری از این دسر را می توان بدون فر نیز آماده کرد . در این پست با طرز تهیه کرم کارامل با ما همراه باشید.

مواد لازم کرم کارامل :

5 عدد تخم مرغ

220 گرم شکر

شیر نیم لیتر

نصف قاشق مربا خوری وانیل

طرز تهیه کرم کارامل:

شربت کارامل

هفتاد گرم شکر به علاوه 2 قاشق سوپخوری آب بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا طلایی شوند.پس از طلایی شدن به مقدار نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد به اندازه ای که ذرات شکر کاملا در آب حل شده و غلیظ شوند.سپس شربت را به ظرف دیگری انتقال دهید و جدار ظرف را به آن آغشته کنید.

پس از تهیه شربت کارامل شکر باقی مانده رابه همراه شیر بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید اجازه دهید تا سرد شود.

تخم مرغ و وانیل را به خوبی هم زده و مخلوط کنید و سپس به شیر سرد شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مواد را درون ظرفی که به شربت کارامل آغشته است بریزید و به مدت 35 دقیقه در دمای 350 درجه فر بگذارید تا آماده شود.

ارسال نظر

Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 24
/>
Warning: Undefined variable $req in /home/honarfa/domains/honarfa.ir/public_html/wp-content/themes/honarfa/comments-form.php on line 31
/>