. کباب موهامورا غذایی است که هیچ وقت طعم آن از خاطراتتاتن نمی رود با ما با طرز تهیه کباب موهامورا همراه باشید.
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد لازم کباب موهامورا:
سس موهامارا نصف فنجان
گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.) 450 گرم
ادویه 1 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب موهامورا:
- پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 400 درجه ی فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.
مواد لازم سس موهامورا:
فلفل دلمه ای 3 عدد (240 گرم پوره) (قرمز)
سیر 4 حبه
گردو 50 گرم
زیره سبز (آسیاب شده) 3/4 قاشق چایخوری
رب انار 1 و نیم قاشق سوپخوری
پیاز 1 عدد کوچک
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/4 فنجان (کاملاً خالص)
طرز تهیه سس موهامورا:
1.گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید 1 ساعت خیس بخورد.
2.حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید.
هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
پیاز را پوست بکنید و 4 قسمت کنید.
طرز تهیه سس موهامورا, پخت سس لبنانی
فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
- می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
- می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.