طرز تهیه مرغ ترش و شیرین با لوبیا سبز

مرغ ترش و شیرین با لوبیا سبز از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
طرز طبخ متفاوت ما از این غذای محبوب چینی آن را خوشمزه تر و مقوی تر کرده است.

مرغ ترش و شیرین با لوبیا سبز

نکاتی در رابطه با تهیه ی مرغ ترش و شیرین با لوبیا سبز:
۱- فیله مرغ را به قطعات دو و نیم سانتی متری برش دهید.
۲- از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید. دانه های آن ها را جدا کنید و آن ها را درشت خرد کنید.
۳- لوبیا سبزها را پاک کنید و تمیز بشویید. آن ها را نصف کنید.
۴- پیازچه ها را نازک حلقه حلقه کنید.
۵- از یک تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۶- سیر را ریز خرد کنید.
۷- استفاده از بادام زمینی اختیاری است. آن ها را تفت دهید و خرد کنید.

برنج را بپزید. در این میان، در ظرفی آرد ذرت، شکر، سس سویا و سرکه را با هم بزنید. آن را کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای روی حرارت بالا، روغن را گرم کنید. مرغ، فلفل دلمه ای و لوبیا سبز ها را در آن بریزید و برای حدود ۵ دقیقه تا سبزیجات نرم شوند، بپزید (مواد را مدام هم بزنید).
پیازچه، زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و برای حدود ۴ دقیقه دیگر تا مرغ ها مغز طبخ و سبزیجات نرم شوند تفت دهید (مواد را مدام هم بزنید).
ترکیب سس سویا با سایر مواد را در ماهیتابه بریزید و برای ۳ حدود دقیقه تا سس غلیظ شود بپزید (مواد را مدام هم بزنید). سپس آن را از روی حرارت بردارید.
برنج را در ظرف مورد نظر بریزید. ترکیب مرغ را روی آن بگذارید و در صورت تمایل روی آن ها بادام زمینی بپاشید.

ارسال نظر