مربای زنجبیل و سیب، مربایی خوشمزه و مقوی است که حتما باید تجربه کنید ضمن اینکه زنجبیل خواص درمانی زیادی از جمله تسکین را دارا می باشد.
مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه کل زمان پخت : ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :
زنجبیل تازه ۵۰۰ گرم سیب ۵۰۰ گرم آب ۵ لیوان شکر ۵ لیوان جوهر لیمو یا آبلیمو کمی چوب دارچین ۱ تکه
طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب : ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.
وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.