طرز تهیه مارمالاد ریواس

مارمالاد ریواس یک مربای بسیار خوشمزه می باشد که در فصل بهار می توانید آن را تهیه کنید زیرا ریواس در این فصل به بار می آید با ما همراه باشید.

مارمالاد ریواس

مواد لازم :

ریواس خرد شده ۶ پیمانه
شکر ۶ پیمانه
پرتقال متوسط ۲ عدد

طرز تهیه مارمالاد ریواس :
ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید.
پرتقال را ریز خرد کنید و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید.
مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف های روی آن را جدا کنید.
مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید.

شیشه ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید.
آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
سپس شیشه ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود.

ارسال نظر