رول بیف ماکی یک غذای خوشمزه ژاپنی است که می توانید آنرا با گوشت گوساله و یا گوسفند تهیه کنید این غذا بسیار ساده است و کمی زمان پخت می خواهد. برای خوشمزه تر شدن این غذا بهتر است آن را با گوشت گوساله بپزید زیرا طعم بهتری به رول بیف شما می دهد.
![رول بیف ماکی](https://honarfa.ir/wp-content/uploads/2019/06/rolbeefmaki.jpg)
مواد لازم برای رول بیف ماکی
هویج بزرگ خرد شده از طول 1/2 عدد
لوبیاسبزخرد شده 100 گرم
قارچ ورقه شده 5 عدد
فیله گوشت 400 گرم
روغن نباتی 2 قاشق چایخوری
سس سویا 2 قاشق
کنجد به دلخواه
طرز تهیه رول بیف ماکی :
هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمههایی به مدت 5 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند. سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید.
یک پلاستیک پهن کنید و 3 تکه از فیله ها را بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند کنار هم قرار دهید. کمی روی ان را نمک بپاشید و سپس مجددا روی آن را را با پلاستیک بپوشانید. گوشتها را خوب با گوشتکوب بکوبید.
هویج، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید. برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید. رولها را 30 دقیقه تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
روغن را در تابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رولها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوهای شوند. سس سویا را داخل آن ریخته و در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود. سپس رولها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا غلیظ شود. هر رول را به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و سس باقی مانده را روی آن بریزید.
نکته:
برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا می توانید در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید.