طرز تهیه رولت اسفناج و ژامبون

رولت اسفناج و ژامبون یک پیش غذای بسیار خوشمزه و خاص می باشد که می توان به عنوان یک شام سبک نیز از آن استفاده کرد می توانید که سرشار از آهن می باشد. در صورت دلخواه ژامبون خانگی تهیه کنید.

برای تهیه رولت اسفناج و ژامبون دو راه وجود دارد اول اینکه فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید و دوم اینکه از تخم مرغ کامل استفاده کنید که ما به شما راه دوم را پیشنهاد می دهیم چون باعث انسجام بیشتر رول شما می شود.

رولت اسفناج و ژامبون

مواد لازم برای رولت اسفناج و ژامبون:

مواد لازم برای رولت اسفناج

اسفناج خورد شده ۵/۱ لیوان

تخم مرغ ۳ عدد درشت

آرد ۱ قاشق غذاخوری

ادویه ها فلفل قرمز زرد چوبه نمک به مقدار کافی

مواد میانی رولت اسفناج کالباس ۲ عدد

پنیر گودا یا پنیر پیتزا

البته از هر نوع پنیری می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه رولت اسفناج و ژامبون:

ابتدا اسفناج و تخم مرغها و فلفل قرمز و زدچوبه و نمک رو با هم خوب مخلوط می کنیم .قالبمون رو چرب میکنیم ترجیحا مستطیلی باشه بعد موادمون رو داخل تابه می ریزیم .سپس در فری که از یکربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه.

اگه نمیخواید داخل فر بزارید باید انقده ماهر باشید که بتونید رولت رو روی اجاق پشت و روش کنیدو رولت سالم بمونه. بعد از پخت از فر خارج کنید نباید روی رولت سرخ شده باشه والا خشک میشه و رول کردنش مشکل میشه

بعد بزاریدش داخل کاغذ روغنی و روی رولت رو ابتدا کالباس و بعد پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید بعد با احتیاط از یک سمت شروع به رول کردن رولت کنید.

سپس با کاغذ روغنی دور رولت می پیچیم و مثل شکلات از اطرافش می بندیم .بزاریدش داخل فر دماش نباید زیاد باشه تا حدی که پنیر داخل رولت رو آب کنه همین .بعد از اینکه از فر خارجش کردید به مدت ۱ ساعت بزارید داخل یخچال و سپس موقع سرو هم ۱ سانت ۱ سانت با چاقوی تیز رولش کنید

حتما رولت اسفناج و ژامبون رو امتحان کنید خیلی خوشمزست.

ارسال نظر