طرز تهیه دسر ژلوکرم پرتقال

دسر ژلوکرم پرتقال یک ژله ترکیبی آناناس و پرتقال همراه با خامه می باشد ترکیب این دو ژله واقعا بی نظیر است حتما آن را درست کنید و نوش جان کنید.

دسر ژلوکرم پرتقال

مواد لازم برای دسر ژلوکرم پرتقال
پرتقال متوسط ۲ عدد
ژله ی پرتقالی ۱ بسته
خامه ۲۵۰گرم
کمپوت آناناس ۱ قوطی
آب جوش ۱ لیوان

طرز تهیه دسر ژلوکرم پرتقال :

در تهیه ی این دسر فقط گوشت پرتقال مد نظر است پس پرتقالها را به گونه ای ببرید که پوست نازک و ضخیم باهم جدا شوند.تابه ای را بردارید و با کمک کمی کره یا روغن کف آن را چرب کنید. قطعات پرتقال را در تابه بیندازید و تا زمانیکه آب پرتقالها خارج شود آنها را تفت دهید.

حال آب پرتقال را از قطعات جدا کنید و در یک لیوان بریزید.اگر میزان آب پرتقال کم بود مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا تقریبا ۱ لیوان آب پرتقال بدست آید. آب جوش و آب پرتقال را در یک ظرف بریزید و پودر ژله را در آن حل کنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

حال نصف پرتقالها را درون کاسه ای بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب بهم بزنید تا خامه حالتی یکنواخت و کمی پفکی به خود بگیرد.در مرحله ی بعدی تکه ها ی پرتقال باقی مانده و آناناس های خرد شده را به خامه اضافه کنید و فقط کمی مخلوط کنید.

پس از بستن ژله مخلوط خامه ای را روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید و صبر کنید تا دسر شما خنک شود.

ارسال نظر