طرز تهیه توپک جگر

توپک جگر یک غذای بسیار خوشمزه با جگر گوسفند است که به کمی حوصله می توانید تهیه کنید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید و نوش جان کنید.

توپک جگر

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم برای توپک جگر :

جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل سبز خرد شده ۳ عدد
فلفل قرمز خرد شده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ یک عدد
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
بلغور گندم پخته ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

مواد لازم رویه توپک جگر :

کره یک قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

طرز تهیه توپک جگر :

جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.

مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.

مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید.

توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود.

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید

ارسال نظر