طرز تهیه بنیه ماهی

بنیه در واقع نام نوعی خمیر است که معمولا برای سوخاری کردن مرغ و یا انواع سبزیجات مانند قارچ و پیاز از آن استفاده می کنند . یکی از راههای سرو کردن ماهی نوع سوخاری آن است که کمتر به آن پرداخته شده است ما در اینجا می خواهیم تا با هم یک روکش خوشمزه برای ماهی درست کنیم تا اغلب کسانی که ماهی دوست ندارند به یکباره عاشق آن شوند پس با ما با طرز تهیه بنیه ماهی همراه باشید.

بنیه ماهی

مواد لازم بنیه ماهی
فیله ماهی ۵۰۰ گرم – تخم مرغ ۲ عدد – روغن ۴/۱ پیمانه – شیر ۲/۱ پیمانه – آرد سفید ۱ پیمانه – بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری – زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، جوز هندی رنده شده و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


طرز تهیه بنیه ماهی
ابتدا ماهی فیله شده را به قطعات کوچک برش داده کمی نمک و جوز هندی رنده شده روی آنها می پاشیم تا کاملا مزه دار شود ۰ تخم مرغ ، شیر ، روغن ، زعفران، نمک و فلفل و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته با چنگال خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شود آرد را کم کم اضافه می کنیم و خوب بهم زده تا بصورت مایع صاف و یکنواختی بدست آید بطوریکه نه بسختی از قاشق جدا شده و نه به راحتی از قاشق بریزد.

سپس ماهی ها را در مایع می ریزیم و بهم می زنیم ، در ظرفی روغن مایع می ریزیم روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملا داغ شود.

یکی یکی با چنگال ماهیها را از مایه در آورده در روغن قرار داده تا پف کرده و طلایی رنگ شود.

مقداری پیاز حلقه شده می توان در مایه بریزیم و مانند ماهیها سرخ کنیم.

ارسال نظر