طرز تهیه باقلا قاتق گیلان

اگر دنبال غذای خوشمزه مغذی و سریع می گردید تا در مواقعی که وقت کمی برای طبخ غذا دارید و یا کمی خسته اید مناسبترین گزینه باقلا قاتق است با ما با طرز تهیه باقلا قاتق گیلان همراه باشید.

باقلا قاتق گیلان

مواد لازم باقلا قاتق گیلان :

لوبیا و یا باقلا : ۳۰۰ گرم
سیر : ۲ حبه
شوید خشک : سه قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : یک تا دو عدد
فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن : ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
آب : به مقدار لازم

طرز تهیه باقلا قاتق گیلان:

ابتدا باقلای پوست کنده را همراه با سیر و مقداری زرد چوبه درون قابلمه تفت می دهیم تا بوی خامی باقلا گرفته شود.

مقداری آب به خورش اضافه کنید توجه داشته باشید که مقدار آب اضافه شده به خورش باید به میزانی باشد که روی مواد را به خوبی بپوشاند.

در مرحله بعدی باقلا قاتق شعله گاز را زیاد کنید تا آب به دمای جوش برسد و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا خورش روی حرارت ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد.

در چند دقیقه آخر پخت خورش تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا تخم مرغ پخته شوند.

نکات طلایی برای پخت بهتر باقلا قاتق گیلان
خورش باقلا قاتق را می توانید به کمک باقلا پلویی و یا لوبیا کشاورزی بپزید.
خورش باقلا قاتق در کمتر از ۶۰ دقیقه آماده خوردن می شود.
اگر از باقلای تازه استفاده می کنید مدت زمان پختن خورش را کمتر کنید زیرا باقلای تازه به زودی پخته می شود.
خورش باقلا قاتق نباید آبدار باشد.
در این دستور پخت باقلا قاتق می توانید از شوید تازه و خرد شده به جای شوید خشک استفاده کنید.
تخم مرغ را نباید داخل خورش هم بزنید و می توانید با کمک چنگال روی زرده تخم مرغ را سوراخ کنید و زرده را مقداری روی خورش پخش کنید.
این غذای خوشمزه شمالی را می توانید به همراه زیتون پرورده و سیر ترشی و یا ماهی شور میل کنید.

ارسال نظر