هنر فارسی

اشتراک گذاری آموزش هنر و خلاقیت در خانه

ساندویچ مرغ پنیری بسیار غذای سالمی است و شما می توانید به راحتی آن را در فر تهیه کنید. و یا از کمی روغن زیتون برای سرخ کردن استفاده نمایید حتما امتحان کنید.

ساندویچ مرغ پنیری

مواد لازم برای ساندویچ مرغ پنیری
سینه مرغ نصف شده ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ پیمانه
روغن مقدار کافی برای سرخ کردن
سیر ۵ حبه
کره نرم شده ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ مشت
نان فانتزی ۲ عدد (نصف شده)
پنیر ورقه ای ۸ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. دو سینه مرغ را از وسط برش بزنید به طوری که ضخامت آنها نصف شود. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و در ضمن مراقب باشید. سپس روی برش های نازک مرغ نمک و فلفل بپاشید.

آرد و پودر سوخاری را در دو بشقاب گود بریزید. تخم مرغ را هم در یک بشقاب گود دیگر بشکنید و با چنگال بزنید. مرغ ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید. سپس در روغن کافی دو طرف آنها را سرخ کنید. دو ورقه پنیر را طوری کنار هم قرار دهید که لبه هایشان کمی روی هم قرار بگیرد. یکی از مرغ های سوخاری را در وسط دو پنیر قرار دهید و پنیر را دور مرغ بپیچید. این کار را برای بقیه مرغ ها هم تکرار کنید.

حبه های سیر را با کمی نمک له کنید تا به شکل خمیر در بیاید. سپس به خوبی با کره نرم شده و جعفری مخلوط کنید.وسط نان ها را خالی کنید و داخل هر کدام مقداری از خمیر سیر و جعفری بمالید و یکی از مرغ ها را قرار دهید.

نان ها را روی سینی فر چرب شده بچینید. باقیمانده خمیر سیر را روی نان ها بمالید. کمی پنیر پارمزان هم روی آنها بپاشید و ۱۰ دقیقه در فر بپزید.

نکات کلیدی تهیه ساندویچ مرغ پنیری
اگر طعم سیر را دوست ندارید به راحتی میتوانید آن را از دستور حذف کنید. در این صورت مقدار کره را کمتر کنید (۱ قاشق غذاخوری) و آن را با ۱ قاشق جعفری خرد شده مخلوط کنید و فقط روی نان ها بمالید تا پس از پخت در فر خشک نشوند.

این ساندویچ را میتوانید در مایکروفر هم تهیه کنید. فقط بعد از قرار دادن مرغ و پنیر در نان، ساندویچ را در یکی دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

برای تهیه ساندویچ مرغ پنیری روی گاز، ساندویچ ها را در تابه ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی شعله خیلی کم بگذارید. درب تابه را یکی دو دقیقه ببندید تا پنیر ذوب شود. سپس درب تابه را بردارید و کمی قبل از سرو صبر کنید.

ارسال نظر