پاکورای پنیر یک غذای هندی بسیار لذید مخصوصا بچه های بد غذا می باشد . معمولا بچه ها بیشتر از بزرگترها از طعم لذیذ پنیر لذت میبرند پس دست به کار شوید و با ما با طرز تهیه پاکورای پنیر همراه باشید.
پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این پاکورای خوشمزه است.
مواد لازم پاکورای پنیر:
پنیر: 250 گرم
آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
آب: به مقدار لازم
نمک: به میزان دلخواه
روغن: جهت سرخ کردن
طرز تهیه پاکورای پنیر:
• ابتدا پنیر را به شکل مکعبهای کوچک و ضخیم تقسیم کنید.
• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.
• درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
• به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آنها مایه غلیظی تهیه کنید.
• هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.
• در صورت تمایل میتوانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.