سوپ گازپاچو خوشمزه عجیب الخلقه چرا این را می گوییم زیرا از کودکی سوپ برای ما یاد آور شوربای گرمبوده است اما اینبار قرار است نوع سرد و خنک آنرا را بچشیم با ما با طرز تهیه سوپ گاز پاچو اسپانیایی همراه باشید.
مواد لازم سوپ گاز پاچوبرای ۶ نفر:
گوجه فرنگی پوست گرفته ۹۰۰ گرم خیار پوست گرفته و خرد کرده ۱ عددفلفل قرمز دانه گرفته و خرد کرده۲ عدد سیر له کرده : ۲ حبه پیاز درشت خرد کرده : ۱ عددسرکه ی سفید : ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون : ۱۲۰ میلی لیتر خرده نان : ۲۵۰ گرم آب یخ : ۱۵۰ میلی لیتر نمک و فلفل : به میزان لازم تکه های یخ : به میزان لازم
مواد لازم برای گارنیش
روغن زیتون : ۴۵ میلی لیتر (۳ قاشق سوپخوری)نان باگت مکعبی خرد کرده : ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد کرده : ۲ عددفلفل سبز کوچک و خرد کرده : ۱ عددپیاز کوچک حلقه کرده : ۱ عددجعفری خرد کرده :۱ دسته ی کوچک
طرز تهیه سوپ گازپاچو ، یک پیش غذای عالی و خوشمزه
روش تهیه سوپ گازپاچو:
در ظرف بزرگ و مناسبی گوجه فرنگی ها ، خیار ، فلفل ، سیر و پیاز را با هم مخلوط کنید . آن گاه سرکه ، روغن زیتون ، خرده های نان و آب را بیفزائید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اکنون مخلوط را داخل کاسه ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تاکملا صاف و یکدست شود.
الا می توانید سوپ را داخل کاسه ی زیبائی بریزید و چنانچه سوپ غلیظ بود ، مقداری آّ سرد به آن بیفزائید سپس نمک و فلفل سوپ را اضافه نمائید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
اکنون سوپ را در کنار گارنیش سرو نمائید.روش تهیه ی گارنیش : روغن را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی گرم شود. بعد نان های خرد کرده را بیفزائید و با حرارت متوسط در حدود ۶ دقیه سرخ کنید تا به رنگ طلائی درآید و آن گاه نان ها را روی هوله ی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اکنون نان ها را در کاسه ای بریزید و باقیمانده ی مواد لازم گارنیش رادر کاسه های جداگانه کنار سوپ میل نمائید.
یادآوری
در صورت تمایل ، می توانید به هنگام مصرف ، مقداری یخ داخل سوپ بریزید .
یادآوری گارنیش «Garnish» مخلفاتی است که همراه با غذا میل می شود.