طرز تهیه سوپ گازپاچو اسپانیایی

سوپ گازپاچو خوشمزه عجیب الخلقه چرا این را می گوییم زیرا از کودکی سوپ برای ما یاد آور شوربای گرمبوده است اما اینبار قرار است نوع سرد و خنک آنرا را بچشیم با ما با طرز تهیه سوپ گاز پاچو اسپانیایی همراه باشید.

سوپ گازپاچو اسپانیایی



مواد لازم سوپ گاز پاچوبرای ۶ نفر:
گوجه فرنگی پوست گرفته ۹۰۰ گرم خیار پوست گرفته و خرد کرده ۱ عددفلفل قرمز دانه گرفته و خرد کرده۲ عدد سیر له کرده : ۲ حبه پیاز درشت خرد کرده : ۱ عددسرکه ی سفید : ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون : ۱۲۰ میلی لیتر خرده نان : ۲۵۰ گرم آب یخ : ۱۵۰ میلی لیتر نمک و فلفل : به میزان لازم تکه های یخ : به میزان لازم

مواد لازم برای گارنیش
روغن زیتون : ۴۵ میلی لیتر (۳ قاشق سوپخوری)نان باگت مکعبی خرد کرده : ۱ عدد بزرگ گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد کرده : ۲ عددفلفل سبز کوچک و خرد کرده : ۱ عددپیاز کوچک حلقه کرده : ۱ عددجعفری خرد کرده :۱ دسته ی کوچک

طرز تهیه سوپ گازپاچو ، یک پیش غذای عالی و خوشمزه

روش تهیه سوپ گازپاچو:
در ظرف بزرگ و مناسبی گوجه فرنگی ها ، خیار ، فلفل ، سیر و پیاز را با هم مخلوط کنید . آن گاه سرکه ، روغن زیتون ، خرده های نان و آب را بیفزائید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اکنون مخلوط را داخل کاسه ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تاکملا صاف و یکدست شود.

الا می توانید سوپ را داخل کاسه ی زیبائی بریزید و چنانچه سوپ غلیظ بود ، مقداری آّ سرد به آن بیفزائید سپس نمک و فلفل سوپ را اضافه نمائید و آن را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.

اکنون سوپ را در کنار گارنیش سرو نمائید.روش تهیه ی گارنیش : روغن را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی گرم شود. بعد نان های خرد کرده را بیفزائید و با حرارت متوسط در حدود ۶ دقیه سرخ کنید تا به رنگ طلائی درآید و آن گاه نان ها را روی هوله ی کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. اکنون نان ها را در کاسه ای بریزید و باقیمانده ی مواد لازم گارنیش رادر کاسه های جداگانه کنار سوپ میل نمائید.

یادآوری
در صورت تمایل ، می توانید به هنگام مصرف ، مقداری یخ داخل سوپ بریزید .

یادآوری گارنیش «Garnish» مخلفاتی است که همراه با غذا میل می شود.

ارسال نظر